Servicii amenajari interioare

de

De la proiect de design interior la realitate, servicii all inclusive pentru casa ta!

Solutia cea mai practica pentru a te asigura ca locuinta ta va arata perfect este sa planifici totul in detaliu. Pentru aceasta, arhitectii si designerii nostri de interior iti vor identifica stilul si nevoile personale pentru a le transpune in cea mai potrivita forma a casei tale.

Apoi, pe baza planurilor de executie se fac amenajarile interioare si mobilierul la comanda.

In cele de mai jos sunt pe scurt descrise etapele pentru amenajarea locuintei tale.

Proiectare 3D

Este mai simplu sa iti imaginezi amenajarea locuintei tale atunci cand o vizualizezi inainte de a te apuca.

Divizia noastra, Art Deco Zone iti creaza interiorul ideal in functie de stilul tau de viata, de preferintele tale si de compartimentarea locuintei tale.

Cu ajutorul arhitectilor si al designerilor nostri de interior vei obtine maxim din amenajarea casei tale, vei lua cele mai bune hotarari pentru amenajare si vei avea planuri detaliate pentru a o pune in practica.

Cand ai terminat proiectul de design interior se poate bugeta fiecare detaliu din locuinta ta, de la mobila pana la amenajari sau pana la decoratiuni interioare personalizate.

Acum poti continua cu Amenajarile Interioare alaturi de Knox Design.

Amenajari interioare

Knox Design te poate ajuta cu amenajarile interioare complete ale casei tale.

Indiferent daca e nevoie de instalatii electrice, termice, sanitare sau de tencuit, zugravit, montaj gips carton, tapet sau parchet, noi ne putem ocupa de orice proiect complet.

Alaturi de o echipa dedicata de specialisti in finisaje interioare cream amenajari interioare de la A la Z, pline de detalii personalizate executate cu mare atentie dupa planuri de executie.

De la spatii comerciale, restaurante sau case in patrimoniu pana la apartamente, am lucrat cele mai diverse amenajari, mandrindu-ne de fiecare data ca preferam sa punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Dupa finalizarea amenajarilor interioare complete, locuinta ta e goala si trebuie mobilata si decorata conform proiectului tau personal de design interior.

Este momentul sa iti fie livrate si montate mobila la comanda si decoratiunile personalizate. In cazul in care ai optat pentru pachetul complet de amenajari all inclusive cu firma noastra, toate acestea se sincronizeaza fara stres si bataie de cap pentru tine, coordonate chiar de noi.

Mobila la comanda

La finalizarea proiectului se pot obtine oferte de preturi pentru toate produsele incluse in proiect, iar mobila creata la comanda este unul dintre cele mai importante lucruri in amenajarea unei case.

Cand optezi sa lucrezi all inclusive cu noi, furnizorul nostru de mobilier la comanda va veni sa iti prezinte finisajele, sa discute cu tine in detaliu despre preferintele tale pentru accesorii si materiale, isi va masura in detaliu fiecare piesa de mobilier in locuinta ta si va veni sa iti monteze toata mobila la comanda la finalul amenajarilor, pentru a economisi timp si energie din partea ta.

Mobilierul la comanda va fi conform cu preferintele tale, asa cum ti l-ai dorit si cum reiese din proiectul de design interior. Nu vei fi stresat cu achizitia, montajul sau transportul mobilei, intrucat de toate se ocupa o firma specializata.


Parerea clientilor nostri

Aceasta echipa mi-a intrecut asteptarile, ridicate de altfel avand in vedere ca i-am ales in urma vizionarii portofoliului postat pe site. Cred totusi ca e normal sa se intample asa atunci cand imbini cu success viziunea si pasiunea pentru designul interior, pe care acesti oameni le au.
Sunt o persoana pretentioasa, greu de multumit cu care eu unul nu as lucra, dar ei au facut-o cu multa rabdare si profesionalism, profesionalism care se mentine chiar si acum dupa 2 ani cand inca ii mai contactez cu diferite intrebari.
Va multumesc!

Adrian Tudor

Proprietar Apartament Mosilor

Eu am fost f multumita de colaborarea cu aceasta echipa,au trecut 5 ani si chiar si acum cand avem cate o mica problema legată de lucrare ni se răspunde cu aceeași promptitudine !!!bv si tine-ti-o tot asa!!!

Cosmeleata Silvia

Proprietar duplex, Bucuresti

As vrea sa va multumesc pentru o lucrare frumoasa si extrem de rapida. Din partea mea, excluzand mici frecusuri inerente si de asteptat, eu zic ca am colaborat foarte bine si nu imi pare deloc rau ca m-am oprit la voi! Mi-am testat si mie un gand legat de clasica dezbatuta seriozitate si calitate si mi l-am confirmat. Aveti de la mine o recomandare cu inima deschisa, si da, o sa pun ceva si pe facebook:-)

Andrei Trofin

Proprietar apartament Floreasca

Cere o oferta personalizata

Ce ai zice de o amenajare la cheie alaturi de echipa noastra?

Fie ca ai vila sau apartament, gasim cea mai buna idee de amenajare pentru tine si o punem in practica cu profesionalism si seriozitate!

Cere oferta

Pin It on Pinterest

Share This