Despre Noi

Inca din anii ’90 ne-am propus sa venim cu o solutie noua pe piata romaneasca de amenajari. Doi tineri artisti s-au gandit sa creeze un nou concept de amenajari interioare, in special adresat locuintelor.

Suntem Irina si Claus Constantin si facem amenajari de interior deosebite, special croite pe personalitatea clientilor nostri de aproape 20 de ani. Alaturi de noi am adunat specialisti care sa iti poata amenaja casa perfecta:

Trei echipe sincronizate perfect pentru casa ta

  1. Echipa de designeri de interior iti creaza un proiect 3D personalizat, care sa ti se potriveasca perfect tie, dar si casei tale
  2. Echipa de amenajari interioare – de specialisti in zugraveli, montaj gips carton, parchet, tencuieli, instalatii electrice, sanitare, termice si, in general de tot ce e nevoie pentru a pune in practica finisajele interioare ale casei tale
  3. Echipa de achizitii mobila si decoratiuni – pentru toate detaliile care iti vor transforma proiectul in realitate: mobila la comanda, canapele la comanda, perdele, decoratiuni personalizate.

Poti alege sa iti amenajezi casa de la Proiectare la Amenajare si Decorare impreuna cu noi sau poti alege doar una dintre etapele de productie sau creatie.

Experienta si functionalitate

Avem una dintre cele mai vaste experiente de pe piata romaneasca de design si amenajari interioare si putem sa iti oferim idei de amenajare perfect mulate pe personalitatea ta.

Ideile noastre nu sunt doar niste imagini interesante create pe calculator ci sunt croite exact pentru a fi puse concret in practica.

Proiectele sunt gandite asfel incat sa fie realizate, functional si realist. Degeaba un arhitect iti prezinta o imagine frumoasa dar fara sa se gandeasca daca tehnic se poate realiza sau daca realist produsele propuse se potrivesc cu bugetul tau.

Experienta noastra te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri, solutiile cele mai practice pentru nevoile tale.

Programeaza o intalnire cu designerul tau!

Te asteptam la o cafea sa stam de vorba despre ce iti place cel mai mult: casa ta de vis!

Te asteptam la biroul nostru, la 5 minute de Piata Unirii (zona Hala Traian) pentru a sta de vorba despre casa perfecta pentru tine.

In functie de stilul tau de viata iti vom arata mult mai multe imagini cu lucrari create de noi, in afara de cele de pe site si vom discuta cum iti poti transpune visul in realitate.

Programari

Programari la telefon:

021/3266620

L-V 8:00-17:00

Sau cere o oferta personalizata pentru casa ta!

 

Claudiu Constantin

Claudiu Constantin

Director, Coordonator echipa amenajari interioare

Claudiu Constantin – 19 ani de amenajari cu pasiune

Claudiu se ocupa de amenajari interioare din 1996, cand a terminat ca sef de promotie Facultatea de Arte Decorative din cadrul Universitatii de Arte Bucuresti.

A pus bazele Knox Design, una dintre primele firme care sa ofere pachete all inclusive de la design la realitate din Romania.

Irina Constantin

Irina Constantin

Senior interior designer

Irina Constantin – entuziasmata de designul nonconformist

Irina pune pasiune in tot ceea ce face, de la consilierea clientilor pana la promovarea online.

Cere o oferta personalizata!

Oferta mea

Pin It on Pinterest

Share This